Schilderhuren.nl

Het schildersbedrijf in Noord-Brabant

Vacatures

Wij zijn continu op zoek naar versterking (m/v) van ons team.
Zou jij meer werk in de bouw of als onderaannemer willen genereren? Dat kan deze maand nog! Wij zijn namelijk op zoek naar kleine ondernemers of ZZP'ers met een klus-/installatie- of aannemersbedrijf uit de regio 's-Hertogenbosch.
Bij Klusjesmanhuren.nl krijgen we steeds meer opdrachten binnen dan we aan kunnen. Dit komt door onze duidelijke en eenvoudige handelswijze waarbij de nadruk op kwaliteit ligt èn waarbij we vriendelijkheid en stiptheid natuurlijk niet vergeten. Bovendien zijn onze diensten zeer goed te vinden via internet.
Wil jij dus via ons aan de slag en hecht je dezelfde waarde aan goede omgangsvormen en kwaliteit afleveren als wij? Neem dan snel contact op via ons contactformulier!

Stucadoor gezocht.
Voor de regio Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een ervaren stucadoor die graag voor particulieren werkt. Een opleiding als stucadoor of ten minste 3 jaar ervaring in dienst van een stucadoorsbedrijf is een vereiste. Ook hierbij hechten wij veel waarde aan het nakomen van afspraken en uiteraard het leveren van kwaliteit.
Onze voorkeur gaat uit naar kleine zelfstandigen of ZZP'ers die een langdurige samenwerking willen opbouwen. Ook de combinatie met een andere parttime job kan gemaakt worden, jij geeft zelf aan hoeveel uur je kunt maken tot een maximum van 32 uur. Leeftijd is onbelangrijk, ook wanneer u met pensioen bent en toch bezig wilt blijven is dit de ideale uitdaging!
Vul snel ons contact formulier in, we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Klusjesmanhuren.nl is op zoek naar partners door heel het land.
Omdat wij regelmatig klussen binnen krijgen uit andere regio's zijn we op zoek naar klusbedrijven of ZZP-ers die graag willen samenwerken. Vooropgesteld natuurlijk een goed contact en dezelfde hoge normen en waarden. Klusjesmanhuren.nl streeft naar de meest vriendelijke en snelste service binnen de branche in Nederland.
Reacties zien we graag tegemoet via ons contactformulier.

Waar werken wij

Wij werken door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio Noord-Brabant. O.a. in de gemeentes 's-Hertogenbosch, Vught, Maasdriel, Zaltbommel, Maasdonk, Oss, Heusden, Loon op Zand, Dongen, Waalwijk, Geertruidenberg, Oosterhout, Gilze en Rijen, Breda, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen, Roosendaal, Zundert, Haaren, Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Sint Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint Oedenrode, Best, Son & Breugel, Eindhoven, Veldhoven en Oirschot.